Podzimní setkání Brďo

Od roku 2004 se stalo již pravidlem, že když je Dort je i podzimní setkání Brďo. Letos to tedy nemůže být jinak. Vyražte s oddílem na první podzimní výpravu a rovnou na Dort!

Program

Program bude nabitý, mimo hlavního programu Dortu bude alternativně probíhat i program pro naše oddílové děti. V sobotu ráno nás čeká dobrovolnický zážitek v podobě lehké práce.  Od 14:00 budou probíhat v areálu tvořivé, hravé a sportovní dílničky. Nedělní program necháme na vás. Během celého Dortu se ale děti budou moct zapojit i do hlavního programu Dortu.

Dobrovolnická práce

Během setkání na nás bude čekat i drobná dobrovolnická práce, do které se zapojí i děti. Nepůjde o nic těžkého, spíše uděláme dobrou věc a pomůžeme lidem ze zámku a kdo ví, třeba nás za to bude čekat nějaká odměna.

Jídlo

Během celého Dortu budou nachystány snídaně, obědy a večeře, strava bude vegetariánská. První jídlo bude páteční večeře. Je potřeba si ale jídlo nahlásit při přihlašování na Dort.

Ubytování

Ubytování bude pro děti a vedoucí zajištěno ve společných prostorách zámku v Oranžérii. Děti budou spát na vlastních karimatkách ve spacáku.

Dle potřeby bude místnost vytápěna. Případně můžete vzít stan a ubytovat se s dětmi ve stanovém městečku. Toalety a umývárny budou k dispozici v areálu festivalu.

Přihlášení

Přihlásit na setkání se můžete vyplněním přihlášky, v sekci pro Brďo využijte hromadné přihlašování pro oddíly. Můžete využít vstup zdarma pro vedoucíh za 10 přihlášených dětí. Počítá se každá započatá desítka, nejméně děti na Brďo skupinu je 5. Při hromadném přihlašování vyplňujte pouze jméno odpovědného vedoucího a předpokládaný počet dětí.

Pro děti od 6 do 15 let je výše vstupného 250 Kč.

Kam můžu napsat?

Když ti nebude něco jasné, kontaktujte nás na sekce.brdo@brontosaurus.cz

Dětský koutek a tvořivé aktivity

Koutek bude probíhat v areálu zahrad, hned vedle štábu Brďo. Koutek bude otevřen v sobotu od 13:00-18:00.  V rámci dětského koutku bude zajištěno hlídání dětí od 2 do 6 let, různé hry a tvoření pro nejmenší. Připraveno bude příjemné místo na hraní, deky na které si děti budou moci sednout, hračky a podobně.

Aktuality